Danskalas

Nu kommer KDC äntligen att börja ordna danskalas på KDC som planeras just enligt vad ditt barn vill ha. Tidpunkter för kalasen är lördagar och söndagar mellan 14 och 17. Kolla upp tiderna med karin@kdc.fi eftersom inte alla veckoslut är lediga. För barnkalasen reserveras 3 timmar, varav 30 minuter är menat för att förbereda kalaset och 30 minuter är menat för slutstädning.

Det finns tre olika sätt att genomföra kalasen:

OBS! Mat och pynt hör inte till priserna!  

1.Pris: 200€

Med detta pris får du en full tjänst av KDC som inkluderar ett danspass och en födelsedagsvärdinna. Danspasset är en 45 minuters danstimme där födelsedagsbarnet får ge önskemål om musiken och dansstilen på danspasset. Dessutom finns på plats en födelsedags värdinna som ordnar lekar/aktiviteter enligt födelsedagsbarnets önskemål, hjälper till med att ställa i ordning kalaset, ta emot gäster, roa gästerna och städa undan efter kalaset.

2. Pris: 140€

Med detta pris får man hyra KDC Dance Studio för 3 timmar och ett 45 minuters danspass med en KDC ledare. Efter danspasset finns det ingen KDC personal på plats, utan lekar/aktiviteter och slutstädning sköts av kalasets organisatörer.

3. Pris: 100€

Med detta pris får man hyra KDC Dance Studio för kalas och ordna all aktivitet själv, samt städa upp efteråt. Priset inkluderar hyra för 3 timmar och att någon från KDC kommer och öppnar dörrarna för er.

Mer info: kontakta Karin@kdc.fi